Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je beter vindbaar worden in de zoekmachines? Campaigns & Concepts geeft je graag advies over een optimale vindbaarheid én neemt je al het werk uit handen. Ontdek welke SEO-diensten Campaigns & Concepts aanbiedt.

Hoe word je beter vindbaar?

Wereldwijd worden er elke minuut zo'n 5 miljoen zoekopdrachten in Google ingevoerd. Ook jouw (potentiële) klanten zoeken ongetwijfeld in Google naar jouw diensten en/of producten.

Natuurlijk wil jij in beeld komen wanneer iemand zoekt op termen die superrelevant zijn voor jouw bedrijf. Om beter gevonden te worden in de zoekmachine, spelen honderden verschillende factoren een rol én heb je te maken met concurrentie. Je staat dus niet binnen 24 uur op nummer één in Google, hoe graag je dat ook wilt!  

Search Engine Optimization, beter bekend als SEO, is dan ook echt een langetermijnstrategie. Dat betekent niet dat je er dan maar beter niet aan kunt beginnen. Integendeel: je had eigenlijk gisteren moeten starten! Weet je niet waar of hoe je moet beginnen? Geen probleem, Campaigns & Concepts weet dat wel! Ik help je graag bij het verbeteren van jouw organische vindbaarheid, door middel van:

  • Zoekwoordonderzoek naar relevante zoektermen
  • SEO-advies
  • Teksten schrijven voor betere vindbaarheid
  • Relevante backlinks verkrijgen (linkbuilding

Start vandaag nog met SEO!

Aan de slag met zoekmachineoptimalisatie? Campaigns & Concepts helpt je met de volgende SEO-activiteiten:

Zoekwoord- & Concurrentieonderzoek

Met behulp van de Google Ads Zoekwoordplanner, de SEO-tool SE Ranking en diverse andere tools voer ik een zoekwoordonderzoek en concurrentieonderzoek uit. Daardoor ontdek je: 

  • ... op welke zoekwoorden je al wordt gevonden in Google (en op welke positie);
  • ... hoe vaak er maandelijks wordt gezocht op deze zoekwoorden;
  • ... wat jouw huidige Domein Autoriteit is en welke backlinks er zijn;
  • ... hoe jouw belangrijkste concurrenten het doen op het gebied van SEO;
  • ... hoe concurrenten scoren op jouw focuszoekwoorden;
  • ... welke zoekwoorden nog meer interessant zijn voor jouw bedrijf.

Een zoekwoordonderzoek is de start van elk SEO-traject. Op basis van dit onderzoek kijken we samen naar de vervolgstappen.

SEO-adviesplan

Op basis van het uitgebreide zoekwoord- en concurrentieonderzoek, is het tijd om een concrete SEO-strategie vorm te geven. In het SEO-adviesplan vertel ik je op een duidelijke en begrijpelijke manier welke stappen er ondernomen moeten worden om jouw doelstellingen te behalen. Vaak is dat een mix van een aantal (technische) wijzigingen op de website, het aanmaken van nieuwe pagina's, het schrijven van nieuwe teksten en het verzamelen van relevante backlinks.

Alle SEO-acties, zoals linkbuilding & tekstschrijven kun je vervolgens uitbesteden aan Campaigns & Concepts.

SEO uitbesteden?

Laat een zoekwoord- en concurrentieonderzoek uitvoeren, ontvang een compleet SEO-adviesrapport of schakel Campaigns & Concepts in voor tekstschrijven en linkbuilding.