Google Ads & SEO-trainingen

Unieke 1-op-1-trainingen van één dag die qua inhoud volledig worden aangepast op jouw huidige kennisniveau van Google Ads of zoekmachineoptimalisatie. Zowel voor de absolute beginner als gevorderde die toe is aan een verdiepingsslag. 

Leer meer over SEO of SEA in 1 dag

Heb je altijd al willen leren hoe je kunt adverteren in Google? Of ben je benieuwd hoe je de vindbaarheid van een website verbetert in de zoekmachine (zoekmachineoptimalisatie?) Dan is deze 1-op-1-training iets voor jou! Je boekt jouw training voor €549,- excl. BTW.

De training duurt één dag en is maatwerk: het trainingsprogramma wordt namelijk volledig afgestemd op jouw huidige kennisniveau van Google Ads of zoekmachineoptimalisatie. Relevanter kan dus bijna niet!

 

Belangrijke informatie over de trainingsdag:

 • Eén hele werkdag, starttijdstip naar keuze
 • Trainingen worden op 1,5 meter afstand gehouden
 • De training wordt bij jou op locatie gegeven of in een ruime workshopruimte in Ede *
 • Je kunt een aantal 'huiswerkopdrachten' vooraf krijgen, zodat we de dag optimaal kunnen benutten

* Informeer naar de mogelijkheden.

Over Nicole

Mijn naam is Nicole van Roekel en ik heb ruim vijf jaar ervaring als online marketeer. Ik heb altijd in de bureauwereld gewerkt en ben begin dit jaar voor mezelf begonnen als freelancer. Daardoor heb ik veel verschillende organisaties van binnen gezien, van grote corporates tot MKB-bedrijven en webshops.

Met de kennis en ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, wil ik nu anderen helpen door middel van deze 1-op-1-trainingen. Mijn doel? Jou laten zien hoe leuk online marketing is, welke successen je ermee kunt boeken en hoe je zelf op een slimme, effectieve manier aan de slag kunt met adverteren of zoekmachineoptimalisatie.

Is de training iets voor jou? Check het in minder dan 1 minuut:

Voor wie zijn de trainingen?

Deze training is geschikt voor:

Ondernemers & zzp'ers

... die zelf aan de slag willen met zoekmachineoptimalisatie of adverteren in Google.

Communicatie professionals

... in loondienst of zelfstandigen, die de beginselen van SEA of SEO willen leren.

(Online) Marketeers

... die al basiskennis hebben van één van de twee vakgebieden, maar hun kennis naar het volgende niveau willen brengen.

Kies uit de volgende twee trainingen:

Google Ads (SEA)-training

Tarief: €549,- ex. BTW, ongeacht niveau

Tijdens de Google Ads training nemen we een kijkje in de wondere wereld van adverteren in Google. De nadruk ligt daarbij op zoekwoordadvertenties en beeldadvertenties die je op andere websites kunt inkopen (Google Ads Display). Afhankelijk van je huidige kennisniveau, behandelen we bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

 • Zoektypen in Google Ads
 • Uitsluitingszoekwoorden
 • Doelgroepen vormgeven
 • Remarketing
 • Stap voor stap een campagne opzetten
 • Statistieken interpreteren
 • Campagnes optimaliseren

Na deze dag kun je bijvoorbeeld zelfstandig één of meerdere Google Ads certificaten halen, als je die nog niet hebt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)-training

Tarief: €549,- ex. BTW, ongeacht niveau

Het organisch beter vindbaar maken van een website in de zoekmachine wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Wist je dat er ruim 200 factoren een rol spelen bij het bepalen welke website hoger scoort in Google: die van jouw of die van jouw concurrent(en)? Genoeg factoren om je in te verdiepen, dus! Onderwerpen die we bijvoorbeeld kunnen behandelen tijdens de training zijn:

 • Zoekwoordonderzoek doen
 • Concurrentieonderzoek doen
 • SEO-tekstschrijven
 • Interne linkstructuur optimaliseren
 • Contentplanning maken
 • Linkbuilding
 • SEO-plan/strategie opzetten

Leon volgde mijn Google Ads Display training:

"Ik volgde een Google Ads training bij Nicole omdat ik mijn eigen opdrachtgevers beter wil kunnen adviseren over adverteren in Google. Normaal ben ik helemaal uitgeblust na een dag training en praten, maar ik had zoveel positieve energie toen ik terug naar huis reed na de training. Ik ben erg enthousiast over Nicoles uitleg, haar proactieve input en de manier waarop we het trainingsprogramma samen hebben doorlopen. Ik kan een training bij Nicole van harte aanraden!"

Leon Raes - Oprichter & Employer Branding Marketeer bij BIND HR Vacaturemarketing

Marloes Kamer mijn Google Ads training:

"Wat heb ik veel geleerd tijdens mijn trainingsdag bij Nicole! Na afloop heb ik zelfs mijn Google Ads Search Certificate kunnen behalen. De dag was goed ingedeeld en afgestemd op mijn eigen niveau. Daardoor werd ik niet overweldigd door de hoeveelheid informatie. Een aanrader!"

Marloes Kamer - Content specialist bij Ballast Nedam

Jurriën volgde mijn Google Ads Search & Display training

"Ik kijk met veel enthousiasme terug op de leerzame (en gezellige) SEA-training van Nicole. Binnen twee dagen hebben we de theorie doorgenomen en direct in de praktijk gebracht. No nonsense. En de resultaten liegen er niet om. Direct een toestroom aan websitebezoekers op basis van zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Nicole is daarnaast bereikbaar voor het beantwoorden van je vragen, wat na afloop altijd handig is."

Jurriën de Peuter - Marketingmanager bij Delektro

El-Louise volgde mijn Google Ads training

"Erg fijne manier van uitleggen! Een goede balans tussen de theorie en het toepassen van de theorie in oefeningen. Daarnaast staat Nicole altijd klaar voor vragen tijdens en na de trainingen. Ze erg behulpzaam en levert materiaal aan als extra ondersteuning. Zeker een aanrader dus!"

El-Louise Loor - Online marketeer bij Feedback Company

Boek nu jouw training voor €549,-
of neem contact op voor meer informatie

Na het invullen van het formulier probeer ik om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Ik neem dan telefonisch of per mail contact met je op, zodat we samen jouw vragen door kunnen nemen. Wil je direct een datum prikken? Dat kan natuurlijk ook! Laat in je bericht weten naar welke datum jouw voorkeur uitgaat.

Eerst je vraag stellen? Dat kan laagdrempelig via WhatsApp (ook in het weekend!) of via de mail (info@campaignsandconcepts.nl).

Formulier - Trainingen
Over welke training wil je meer informatie?