Events Travel

Events Travel biedt onder verschillende consumentenmerken voetbal-, tennis- en rugbyreizen aan in en buiten Europa. Via de verschillende websites boek je stadiontickets en regel je ook direct je vlucht en hotel. Als interim online advertising specialist ben ik verantwoordelijk voor alle Google Ads en Microsoft Ads (Bing) campagnes.

Opdracht

Events Travel is onder verschillende consumentenmerken actief in heel Europa. De belangrijkste markten voor hun voetbal-, tennis- en rugbyreizen, zijn Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Frankrijk.

Ik ben tijdelijk ingeschakeld als interim online advertising specialist en werk één dag in de week bij Events Travel op locatie, waar ik verantwoordelijk ben voor alle online advertising campagnes. 

Google Ads en Microsoft Ads campagnes

Voor alle consumentenmerken (van Equipovoetbalreizen.nl tot Tennisticketservice.com en Fussballreisenonline.de) ben ik verantwoordelijk voor de Google Ads en Microsoft Ads (Bing) zoekwoordcampagnes. We spelen daarmee in op het zoekgedrag van potentiële klanten die zoeken naar sportreizen en/of tickets voor specifieke wedstrijden. 

Facebook Campagnes

Ook verzorg ik de Social Advertising campagnes voor de verschillende voetbalreizen. We richten ons daarbij voornamelijk op remarketing: het heractiveren van websitebezoekers die al een specifieke voetbalreis hebben bekeken, maar nog niet hebben geboekt, krijgen opnieuw een advertentie op Facebook te zien. We zetten remarketing in voor Duitsland en Nederland.