Instagram Campagnes

Vergroot de naamsbekendheid van jouw merk op een visuele manier op Instagram. Deel de mooiste plaatjes, ga de interactie aan met je doelgroep en/of zet Instagram Advertising in om snel een relevante doelgroep te bereiken.

Instagram

Instagram wordt een steeds populairder sociaal medium. Wist je dat Instagram in 2019 maar liefst 4,8 miljoen gebruikers had? Het aantal gebruikers stijgt al jaren. Met name voor bedrijven die een doelgroep hebben tussen de 12 en 35 jaar, is Instagram een erg relevant platform.

Instagram is bedoeld om een beleving op het platform zelf te creëren. Het is dan ook een ideaal platform om te werken aan je naamsbekendheid en jouw merk op een visuele manier te positioneren. 

Wil jij met je bedrijf Instagram optimaal benutten, maar heb je zelf geen tijd en/of kennis om dit uit te voeren? Schakel dan Campaigns & Concepts in. Wat ik voor je kan doen:

  • Instagram-strategie & advies
  • Instagram-trainingen
  • Contentplanning maken
  • Instagram Advertising

Instagram Advertising

Door het veranderende Instagram-algoritme, zien jouw volgers niet standaard alle Instagram-posts die jij plaatst. Wil je er zeker van zijn dat jouw volgers jouw posts zien of wil je via Instagram een nieuwe doelgroep bereiken? Start dan met Instagram Advertising.

Je kunt zelfs adverteren op Instagram zonder dat je zelf een Instagram-account hebt. Een Facebook bedrijfspagina is de enige vereiste om te starten.

Met Instagram Advertising kun je jouw posts laten zien aan een relevante doelgroep op basis van bijvoorbeeld:

  • Locatie 
  • Geslacht en leeftijd
  • Interesses of hobby's
  • Functies of opleiding
  • Een eerder websitebezoek of interactie met jouw Instagram-account

In tegenstelling tot Google Ads, betaal je voor het geschatte bereik van je advertentie. Je hebt daarbij deze keuze uit diverse advertentieformats, van video's tot statische afbeeldingen en carrousels met meerdere afbeeldingen. Met een advertentie kun je Instagram-gebruikers bijvoorbeeld naar je website verwijzen.

Wil jij ook aan de slag met Instagram Advertising? Schakel Campaigns & Concepts in.

We bepalen gezamenlijk de doelgroep, advertentieteksten en beeldmateriaal. Ook krijg je advies over het in te zetten advertentiebudget en de looptijd van de campagne(s).

Elke maand ontvang je een overzichtelijke rapportage in je mailbox inclusief acties en optimalisaties voor de komende maand. Geen ellenlange verhalen of ingewikkelde grafieken, in één overzicht zie jij hoe jouw Instagramcampagnes hebben gepresteerd, wat ze hebben opgeleverd en hoe we de komende maand een nóg beter resultaat gaan realiseren.

Instagram (Advertising) uitbesteden?

Start vandaag nog met succesvolle Instagram-campagnes!