Facebook Advertising Campagnes

Versla het algoritme op Facebook en kom in beeld bij een relevante doelgroep. Vergroot je naamsbekendheid, genereer websitebezoekers en verkopen. Start vandaag nog met Facebook Advertising.

Facebook Advertising

Facebook verandert continu haar algoritme, om Facebook-gebruikers zo relevant mogelijke posts te laten zien. Daardoor verschijnen de posts die jij op je Facebook Bedrijfspagina plaatst, helaas niet langer automatisch bij al jouw volgers in hun tijdlijn. Wil je er zeker van zijn dat jouw posts getoond worden aan een relevante doelgroep? Start dan met Facebook Advertising.

Met Facebook Advertising kun je jouw post laten zien aan een relevante doelgroep op basis van bijvoorbeeld:

  • Geslacht en leeftijd
  • Locatie 
  • Interesses en hobby's
  • Functie of opleiding

Je betaalt - in tegenstelling tot Google Ads - voor het aantal vertoningen, niet voor het aantal klikken. Met een paar tientjes advertentiebudget kun je al duizenden relevante personen bereiken. Je hebt daarbij de keuze uit diverse advertentieformats, van video's tot statische afbeeldingen en carrousels met meerdere afbeeldingen.

Wist je dat je met Facebook Advertising ook eerdere websitebezoekers opnieuw kunt benaderen? Je kunt bijvoorbeeld een advertentie laten zien aan personen die al een aantal pagina's hebben bekeken, eerder een bestelling hebben geplaatst of nog geen offerte hebben aangevraagd. Het doel? Websitebezoekers vasthouden en hen opnieuw naar de website leiden, zodat zij uiteindelijk het doel voltooien dat jij voor ogen hebt. 

Starten met Facebook Advertising?

Campaigns & Concepts geeft je graag advies over een passende Facebook-strategie en de creatie van Facebookposts. Vervolgens ga ik aan de slag met de campagneopzet. Gezamenlijk bepalen we de doelgroep, advertentieteksten en beeldmateriaal. Ook krijg je advies over het in te zetten advertentiebudget en de looptijd van de campagne.

Elke maand ontvang je een overzichtelijke rapportage in je mailbox inclusief acties en optimalisaties voor de komende maand. Geen ellenlange verhalen of ingewikkelde grafieken, in één overzicht zie jij hoe jouw Facebookcampagnes hebben gepresteerd, wat ze hebben opgeleverd en hoe we de komende maand een nóg beter resultaat gaan realiseren.

Ook voor wanneer je bijvoorbeeld een specifiek product, evenement of dienst voor een korte periode wil promoten, kun je Campaigns & Concepts inschakelen. Binnen 24 uur kun je al meer websitebezoekers, offerte-aanvragen of aankopen realiseren met Facebook Advertising. 

Facebook Advertising uitbesteden?

Start nu met een succesvolle Facebook campagne in samenwerking met Campaigns & Concepts.